x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Escepticisme amb el sentit únic

Els comerciants de l’avinguda Príncep Benlloch no creuen que la via pugui funcionar correctament amb un únic sentit de la circulació. Tot i això, alguns d’ells consideren que una possible ampliació de les voravies podria beneficiar les botigues de la zona.
es d’ahir i fins al 30 de novembre, els conductors no poden circular en direcció a Santa Coloma en el tram de l’avinguda Príncep Benlloch que va des de la cruïlla amb Ciutat de Valls fins a la de l’Estela. El comú ha posat en funcionament una prova per comprovar si aquest tram podria funcionar amb només un carril. L’objectiu és obtenir la informació necessària per saber si es podria implantar una obra d’ampliació de les voravies de l’avinguda que limitaria l’accés dels vehicles. Aquesta mesura ha despertat diferents reaccions en els comerciants de la zona respecte a les conseqüències
  • #11 OBS
    (21/11/18 06:53)

    Escepticisme ? Més qu'aixó ! Un desastre ! Ahir vaig passar-hi i francament, provoca moltes cues i no és gens pràctic ! 

    Respondre
  • #10 David
    (19/11/18 07:16)

    Anirem al comú a donar-los-hi les claus dels nostres comerços i que paguin els als empleats i els lloguers

    Respondre
  • #9 Josep
    (19/11/18 07:14)

    Quedarà preciós i fantàstic però ens morirem de gana, però com que aquí manen els funcionaris i aquests cobren igual, se'n en foten

    Respondre
  • #8 lluis
    (18/11/18 20:24)

    Princep Benlloch i part final d'Avinguda Enclar abandonades pel Comú. Per Ciuata de Valls no podem passar vehicles excepte veïns, es zona escolar i de pujada contaminen més els vehicles. Un carrer de pujada fa que les vehicles contaminen, com passa a la pujada del Govern.

    Respondre
  • #7 Pepe
    (18/11/18 17:26)

    La idea en general és molt bona, es podria crear zones d'aparcament a Príncep Benlloch i intentar revifar una zona que està morta. Ara bé, de la teoria a la realitat hi ha un pas de gegant. La pujada de Ciutat de Valls és intransitable quan neva, passa per davant d'una escola, la part de Jaume 1r és estreta, per no parlar de la baixada de l'escola (zona El Tortell), vehicles aparcat a banda i banda de la carretera i els de l'esquer, quasi sempre de circulació!!!

    Respondre
  • #6 visionlab
    (18/11/18 16:32)

    volen tallar carreteras i quines agafem si no n'hi han? Baixarà un bus per la curva del jaume 1? Deixeu els bolets si us plau

    Respondre
  • #5 Pensem
    (18/11/18 15:20)

    Ja que pensem tant, pensem que amb mesures com aquesta, arreu les utilitzen per dinamitzar carrers, connectar zones amb el centre i ampliar els eixos comercials. En definitiva contribuir al creixement de la ciutat i millorar-ne les condicions. Intentar-ho és de valents. Molt bona iniciativa!!! 

    Respondre
  • #4 #3
    (18/11/18 15:07)

    Bona iniciativa comunal,per una parroquia que prioritza els peatons i no els vehicles,anem endavant i evolucionant cap a una parroquia millor!!
    Av.Carlemany doble via no fa gaires anys,ara es peatonal,algu creu que es pitjor,ho dubto...
    Algun dia tindrem una parroquia on passejar per les voravies no sera un esport de risc.
    Felicitats al comu d'Andorra i anims a continuar fent una parroquia millor per a tothom!!

    Respondre
  • #3 Veí
    (18/11/18 14:21)

    El que realment és important és que els veïns de la zona poguem passar per la voravia sense tenir por que ens atropellin, i que dues persones es creuin al carrer sense tenir que passar per la carretera.
    Felicitats per la iniciativa, tant propietaris de la part alta com comerciants estem molt satisfets d'aquesta iniciativa, per tal de millorar l'entorn i la convivencia dels peatons en aquest tram. La resta de problemes, s'hauran d'estudiar en detall per trobar la millor solució, pero esta clar que es necessita un carrer amb voravies mes amples i treure cotxes del carrer, per fer una ciutat mes humana i sostenible.
    Es un gran primer pas, no ens aturarem! Endavant

    Respondre
  • #2 OBS
    (18/11/18 10:21)

Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts