Escaldes-Engordany

El nou rocòdrom s'estrena amb portes obertes fins divendres

Està situat a la planta -3 del Centre social i recreatiu de Fiter i Rossell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Escaldes-Engordany va inaugurar ahir el seu nou rocòdrom, que substitueix les instal·lacions de Caldea. El centre, ubicat a la planta -3 del Centre social i recreatiu de l’avinguda Fiter i Rossell, es va estrenar en una jornada de portes obertes per donar-lo a conèixer als esportistes de tot el país. Així, des de la corporació van anunciar que el centre mantindrà aquestes portes obertes fins divendres. El responsable del rocòdrom, Àlex Reolid, va explicar que les noves instal·lacions permeten combinar l’entrenament dels escaladors més experts amb el d’aquells que comencen a practicar l’esport. Tot, va continuar, gràcies “a diferents espais de cordes, de bloc i zones específiques”.

Segons Reolid, el rocòdrom té capacitat per acollir “40 o 45 persones” escalant simultàniament. El responsable de l’espai va posar l’accent en què “la nostra intenció” és “enganxar a més escaladors”. “Tenim un país de muntanya amb moltes possiblitats i això és un complement”, va afegir. Precisament, el director tècnic de la Federació de Muntanyisme, Carlo Ferrari, es va congratular per tenir un lloc “espaiós i amb molta llum” per a “gent de tots els nivells”. Per la seva banda, el conseller d’Esports, Jordi Vilanova, va recordar que el rocòdrom de Caldea “tenia mancances en qualitat i vam trobar un espai que estava buit des de feia dos anys”.

Les tasques d’acondicionament han durat dos mesos i han tingut un cost de 80.000 euros. Vilanova va manifestar que l’abonament mensual del nou centre és de 22 euros, mentre que els menors de 19 anys i majors de 60 anys pagaran 10 euros.

El nou rocòdrom s'estrena amb portes obertes fins divendres

tracking