x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

La passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall costarà 631.986 euros

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha anunciat que es preveu que l'obra comenci a finals d'aquest mes i que estigui acabada abans de l'estiu
Recreació de la passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall

La passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall costarà 631.986 euros

Recreació de la passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall

Govern
Actualitzada 09/11/2018 a les 19:37
La passarel·la que connectarà la plaça del Poble amb el carrer de la Vall costarà 631.986 euros i es preveu que l'obra comenci a finals d'aquest mes i que estigui acabada abans de l'estiu, segons ha indicat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, en la roda de premsa de presentació. Torres ha assegurat que les tasques no afectaran el trànsit de la via afectada, tot i que es preveuen talls puntuals a l'entrada del pàrquing del Consell General pel trasllat de la maquinària d'obra, encarregada de realitzar els fonaments del pont.
La redacció del projecte l'ha realitzada el despatx Suport Enginyers Consultors S.A per un import de 58.250 euros amb la col·laboració de l'enginyeria, Carlos Fernández Casado, SA. La realització de la passarel·la respon al conveni signat el 17 de febrer del 2010 entre el Consell General, el Govern i el Comú d'Andorra la Vella, en el qual Govern assumia íntegrament les despeses de construcció. A l'acte també ha estat present el Síndic General, Vicenç Mateu, que ha explicat que la passarel·la "s'alinea amb el projecte d'arranjaments i millora dels entorns del Consell General". Per la seva banda, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, que aquesta obra "a més de crear una nova via de comunicació per a vianants amb el barri antic de la capital, esdevindrà un punt més d'atracció en aquesta zona".

El pas elevat, d'ús exclusiu per a vianants, tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4 metres. Serà una estructura metàl·lica tancada, realitzada en acer d'alta resistència de secció variable. L'estructura es recolzarà en una columna central de secció variable fonamentada en un base de formigó ancorada al terreny. L'acabat superior està previst amb material de resina epoxi antilliscant. Una de les peculiaritats de la infraestructura és que incorporarà un mirador amb vistes laterals i amb vidre trepitjable a terra. Les baranes laterals seran de vidre laminat i seguiran el mateix disseny que l'existent a la plaça del Poble. La passarel·la incorporarà també enllumenat públic i ornamental.
  • #9 Josep
    (09/11/18 22:35)

    Com es pot ser tan amargat, es deu viure molt malament sempre criticant-ho tot.

    Respondre
  • #8 Semi-deus del Olimpo
    (09/11/18 19:07)

    Tècnicament serà una passarel·la de moda, on els nostres il·lustres polítics desfilaran amb els seus vestits d'Hugo Boss i Valentino, mentre el poble cada vegada assumeix més impostos i se li redueix el salari.

    Respondre
  • #7 Eduard López Mirmi
    (09/11/18 19:01)

    Aquesta obra és fruit d'un conveni de fa 8 anys, serà pràctica per la mobilitat de l'entorn, no es pot negar que és esbelta i funcional. A mi personalment m'encanta, i aixó sí que confesso que va a gustos

    Respondre
  • #6 AI,ai,ai
    (09/11/18 18:50)

    Josep va dir..
    Que no passi igual que el PONT DE PARIS,els mateixos que ara faran aquesta obra,A innecessaria totalment venga malgastar.

    Respondre
  • #5 carlo
    (09/11/18 16:30)

    Quina vergonya, per estalviar-se de camina 50 m escaig. Es una aberració. Igual es exclusiva pel membres de govern per anar del consell a govern, sense tindre contacte amb la resta de mortals.

    Respondre
  • #4 Josep
    (09/11/18 15:06)

    Una nova cagada del fake ministre Torres

    Respondre
  • #3 jonh
    (09/11/18 14:55)

    No son molts cèntims per estalviar 30 segons de caminar?????
    Alguna coseta que desconeixem els mortals??

    Respondre
  • #2 Passem
    (09/11/18 14:55)

    Me n'alegro de que aquesta proposta (que ja te mes de vuit anys) tiri endavant. No em reca dir felicitats!

    Respondre
  • #1 Carmen
    (09/11/18 14:13)

    Però quina aberració nova es aquesta?
    Es TAN COMPLICAT passar d'un punt a l'altre com per gastar aquests diners?
    Clar com no son de la seva butxaca!
    Però a això se li diu malversar diners públics. Perque a mes a mes aquesta gent s'ha espacilitzat en pressupostos que acaben sent factures duplicades.
    Que marxin i no toquin res mes SUP

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts