Dinar de fi de temporada dels hortolans de la MarginedaANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els hortolans d’Andorra la Vella van celebrar ahir, amb un dinar de germanor, la cloenda de la temporada d’horts a la Margineda. La trobada es va realitzar als mateixos terrenys que els hortolans han treballat des de finals del mes d’abril, és a dir, a les parcel·les de la recta de la Margineda. Al dinar, el qual es va preparar amb molts dels productes conreats, hi va assistir la consellera de Social Ester Vilar­rubla, que va poder conversar amb els hortolans.

Etiquetes:

El projecte dels horts de la gent gran d’Andorra la Vella ha pogut oferir parcel·les a les 31 persones que van sol·licitar plaça, el que suposa que ningú es va quedar sense la possibilitat de cultivar al seu propi hort. Aquest any s’ha mantingut la mateixa xifra que l’any passat, tant de demandants com de parcel·les oferides.

El projecte dels horts de la gent gran es du a terme des de l’any 2007 juntament amb la Fundació Julià Reig amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i les relacions socials entre la gent major de 65 anys.

tracking