El comú ofereix més de 40 activitats esportives pel curs 2018-2019

Les inscripcions s'obriran dilluns 3 de setembre i es podran fer als centres esportius de la parròquia

El comú ofereix més de 40 activitats esportiives pel curs 2018-2019Comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp ofereix més de 40 activitats esportives pel curs 2018-2019 destinades a infants, joves, adults i gent gran. El futbol,lacanoa caiac, el waterpolo, el futbol o el rugbi són algunes de les activitats que es podran realitzar. Així mateix, el comú posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats, tant a Encamp com al Pas de la Casa.

Com a novetat de les activitats esportives per a infants i joves d'Encamp s'hi troba elfutsalPVE.93, mentre que els nens del Pas de la Cada podran gaudir nous esports com la dansa. Els adults del Pas també tenen novetats, ja que aquest curs s'introdueixen activitats de natació d'iniciació i de perfeccionament per tots aquells interessats en les activitats aquàtiques.

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 3 de setembre a les recepcions dels centres esportius de la parròquia. Les activitats per a infants i jovescomençaranel 17 de setembre i finalitzaran el 14 de juny. El preu d'una activitat és de156,65euros el curs, tot i que el preu varia sis'afegeixenmés activitats. Els titulars del Carnet Jove i els socis del Club Piolet gaudeixen d'un 10% de descompte i d'un 20% de reducció del preu en cas d'afegir un germà. Pel que fa als adults i la gent gran, les activitats s'iniciaran el 24 de setembre i la data de finalització serà la mateixa que la dels infants i els joves. El cost per als socis serà de109,45eurosal trimestre per cada activitat, mentre que per als no socis serà de133.55 €. La gent gran començarà els cursos l'1 d'octubre, a un preu de 10 euros al trimestre per cada activitat.

tracking