Ordino

Mortés espera poder reactivar l'hotel Casamanya aquest any

Avança que una societat andorrana estudia utilitzar el Centre de Congressos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Ordino segueix treballant per donar un ús comercial o social a dos dels edificis “més importants de la parròquia”: l’hotel Casamanya i l’Andorra Congrés Centre Ordino (ACCO). Així ho va assegurar ahir el cònsol major, Josep Àngel Mortés, que va posar l’accent en el fet que la idea de la corporació que encapçala és ubicar dins d’aquests espais “qualsevol activitat que ens aporti un valor afegit i ens ajudi a dinamitzar la parròquia”. Mortés va explicar que la voluntat del comú “és donar-los utilitat com abans millor”, i va remarcar que “per a nosaltres si pogués ser aquest any, millor”.

En aquest sentit, va assenyalar que ja hi ha una empresa del Principat interessada en les instal·lacions de l’ACCO, i va manifestar que “un cop vegin que el projecte que volen és viable, nosaltres traurem un concurs públic”. Precisament per això, va destacar, el moment de reactivar l’espai depèn “de les persones interessades”. El mateix succeeix amb l’hotel Casamanya. Josep Àngel Mortés va afirmar que a hores d’ara hi ha diverses empreses interessades que “estan estudiant possibles projectes”.

“És un edifici emblemàtic, té bona ubicació, però s’ha de fer una forta inversió per respectar la seva façana, que està protegida”, va posar en relleu.

Mortés espera poder reactivar l'hotel Casamanya aquest any

tracking