Ral·li sorpresa per donar inici a la festa major d'Encamp

Ral·li sorpresa per donar inici a la festa major d'EncampFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

A Encamp saben, des de fa una dècada, que és possible fer un ral·li sense haver de pujar a un cotxe. El tradicional Ral·li sorpresa d’Encamp, que es celebra tots els anys amb motiu de la festa major de la parròquia, és l’oportunitat perfecta perquè els joves saltin, es banyin i es diverteixin al parc del Prat Gran en una competició que aquest any ha superat les xifres de participació de l’any anterior i també les expectatives de la comissió de festes. Nou equips de cinc membres cadascun és una xifra molt superior als “tres o quatre equips” que asseguren que esperaven. Sembla que el premi de 300 euros en metàl·lic no és solament simbòlic, sinó que suposa una veritable motivació per als joves d’Encamp.

Etiquetes:

Una llista de la compra amb cervesa, una multa o bé un cromo del futbolista David Villa, entre d’altres, suposa la meitat de la puntuació de cada equip. És important buscar –i trobar– els objectes de més valor, perquè per a la comissió organitzadora no és el mateix portar una foto de carnet de cada membre de l’equip (5 punts), que una radiografia (10 punts). L’altra meitat dels punts els han d’aconseguir superant un total de cinc proves d’habilitat, agilitat i punteria. Tot un repte per arribar a formar part del medaller al final de la tarda, moment per repartir premis i continuar la festa als bars. En tornar al Prat Gran, un bon sopar per baixar les pulsacions després de la competició.

El Ral·li sorpresa d’Encamp és ara una competició molt menys perillosa del que era fa poc més d’una dècada. Els joves agafaven el cotxe per anar a buscar les proves per la carretera, fet que combinat amb la ingesta d’alcohol no era el més encertat. Ara, el ral·li fa temps que deixà d’un costat els cotxes i el perill més gran que corren els joves és caure del bou mecànic, un risc que, per descomptat, estan disposats a assumir per guanyar la competició.

Ral·li sorpresa per donar inici a la festa major d'Encamp

tracking