x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Ordino estrena un nou aparcament a Segudet

La nova zona d'aparcament amb el grafit.

Ordino estrena un nou aparcament a Segudet

La nova zona d'aparcament amb el grafit.

COMÚ D'ORDINO
Actualitzada 01/08/2018 a les 07:12
El comú d’Ordino va habilitar ahir una zona d’aparcament a la Moleta, on es trobava l’antic dipòsit d’aigua de Segudet. La parcel·la, de 176,68 metres quadrats, té cabuda per a quatre places i una reservada per a minusvàlids. Per a l’embelliment de la zona es va encarregar a l’artista grafiter Domènec Montané, de 22 anys i veí d’Ordino, la intervenció en el mur de contenció.
Etiquetes
  • #5 Casamanya
    (02/08/18 08:17)

    Ja que aquesta pintada s'havia de fer si o si per ordre imperativa del Comú,s'hagués pogut fer una maqueta,en ferro,fusta,pintura (no grafit) de la muntanya del Casamanya,amb itineraris,toponimia,llocs d'interes,temps d'excursió etc.etc.Aquesta pintura no es per aquest lloc es abominable,el departament de cultura d'aquest comú s'ha lluit.horroros.

    Respondre
  • #4 Moltes gràcies
    (01/08/18 15:28)

    Proposo deixar la paret exactament com estava, és un atemptat al bon gust i un insult a la intel·ligència, l'únic que puc comprendre és que algú que diu ser "artista" hagi cobrat uns diners públic per això. Proposo també en lloc d'aquest esperpent abominable que se sembren unes plantes enfiladisses que de ben segur lluiran precioses a la primavera i estiu, moltes gràcies.

    Respondre
  • #3 Pintors de pacotilla i spray
    (01/08/18 11:12)

    Si us plau tregueu aquesta monstruositat d'aquesta paret es horroròs,quin mal gust,només hi faltaria una pintura o grafit al mig d'una mare de Déu i podria servir per altar. De qui ha estat la idea?aplaudiment al dep.de cultura d'aquest comú.ole,ole.

    Respondre
  • #2 Conrad
    (01/08/18 10:20)

    l'embelliment de la zona ? Però si sembla un acte vandálic ! Quina diferència hi ha entre l'art abstracte actual i els grafits vandalics dels anys 90 a les ciutats?

    Respondre
  • #1 Grandalla
    (01/08/18 10:07)

    No calia gastar diners per aquesta pintura que fa mal als uuls,magnificada,distorsionada etc,quan la Grandalla es una flor més aviat petita i dolça.Vora mateix aquest lloc hi tenim un magnific camp de grandalles,el Prat de la Font de Casa Blanca per contemplar,gaudir,olorar.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts