El director de circulació ha “calmat” el conflicte dels urbans

Marín afirma que Robert Barbosa s’ha reunit amb tots els agents per reconduir la situació

El director de circulació ha “calmat” el conflicte dels urbansANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La majoria demòcrata al comú d’Escaldes-Engordany va contractar a finals del març passat un director extern per al servei de circulació per tal de resoldre el conflicte entre un grup d’agents contra la seva cap i un oficial del mateix servei. L’escollit va ser Robert Barbosa i va ser situat per sobre dels màxims caps actuals amb l’objectiu de mediar per reconduir una situació qualificada de “mal ambient” per part d’alguns urbans.

Etiquetes:

Mesos després, la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, ha explicat que ara “tot sembla que està bé”. Així ho va indicar ahir en el marc del ball de Santa Anna amb motiu de la festa major d’Escaldes. Marín va afirmar que actualment “tot està més calmat”. De fet, segons va detallar la cònsol, Barbosa “està fent una feina conjunta amb la cap de circulació i el seu segon”. “També ha parlat amb tots els agents un per un i ha escoltat les seves propostes”, va afegir, i va recordar que “és una gran feina” perquè “tenim gairebé quaranta agents de circulació”.

Un problema intern

Marín va posar l’accent que el conflicte va ser “un problema de relació interna”. En aquest sentit, va remarcar que no va ser un moment “en què ells estiguessin revolucionats i no volguessin treballar”, sinó que “sempre han treballat molt bé i també en l’atenció ciutadana”. D’altra banda, Trini Marín va avançar que la corporació està treballant en el plec de bases per dur a terme la separativa d’aigües de l’avinguda Fiter i Rossell. “Ens agradaria que a mitjans del 2019 estigués tot fet”, va dir. Així mateix, va assenyalar que l’altre projecte “per acabar el mandat” és el futur aparcament de l’Escalé, un projecte que preveu construir 600 places. Marín va informar que les pròximes setmanes se signarà el protocol amb els propietaris de la parcel·la on s’ubicarà.

El director de circulació ha “calmat” el conflicte dels urbans

tracking