El pubillatge fa parròquia en el Dia del turista

La pubilla, la pubilleta, l'hereuet i la dama han repartit una cinquantena de clavells vermells, un porró de moscatell i bosses d'Andorra Turisme

Irene Denuzzo, pubilleta, i Adrià Llobet, hereuet, amb els clavells vermells que han repartit als turistesANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Dia del Turista de la festa major d'Escaldes-Engordany segueix celebrant-se malgrat que, a mesura que han anat passant els anys, s'ha desdibuixat una de les tradicions més vistoses d'aquesta festivitat. Enguany, la pubilla, la pubilleta, l'hereuet i la dama han repartit una cinquantena de clavells vermells, un porró de moscatell i bosses d'Andorra Turisme als vianants que passejaven pel tram superior remodelat de l'avinguda Carlemany, amb l'objectiu de fer parròquia i potenciar Andorra entre els turistes. La pubilleta d'Escaldes, Irene Denuzzo, ha explicat que "ens agrada parlar amb la gent de fora, i ensenyar-los la parròquia".

En total, una trentena de grups de turistes han rebut clavells i han tastat el moscatell, sorpresos per veure el pubillatge amb els vestits tradicionals. A més, s'han interessat per les activitats de la festa major de la parròquia, que finalitzen aquest divendres i que demà viuran el dia més important, Santa Anna.

tracking