Esmorzar d'agraïment al personal de la remodelació de Meritxell

L'obra segueix els terminis previstos i aquesta setmana s’enquitranarà el tram entre el pont de la Rotonda i el carrer de les Canals

Esmorzar d'agraïment al personal de la remodelació de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comú ha volgut agrair durant un esmorzar l’esforç dels treballadors i les empreses implicades en la remodelació de l'avinguda Meritxell per minimitzar l’impacte de l’obra en el sector comercial. La cònsol major ha adreçat un breu parlament per reconèixer l’esforç i dedicació esmerçats que permetran que la remodelació de l’eix comercial sigui una realitat en els terminis previstos i es pugui inaugurar el 3 d’agost.

Conxita Marsol ha traslladat la felicitació també de diversos comerciants al personal que, durant les obres, “els ha posat les coses fàcils”. També ha agraït la paciència als comerciants i ciutadans i ha tret ferro als incidents ocasionats per les obres, com les fuites d'aigua pel rebentament de diverses canonades o el tall de subministrament elèctric de divendres, que va deixar sense llum a1.173 usuaris.

Aquesta setmana s’enquitranarà la part alta de l’avinguda, entre el pont de la Rotonda i el carrer de les Canals.La remodelada avinguda Meritxell serà, segons la cònsol major, un nou atractiu per al turisme i comerç, principal font d’ingressos del país, i permetrà oferir una nova experiència de compres.

Esmorzar amb el personal implicat en la remodelació de l'Avinguda Meritxell

Esmorzar amb el personal implicat en la remodelació de l'Avinguda Meritxell

tracking