Cultura i salut a la primera edició de la Serenalla Market

L'esdeveniment té l'objectiu de ser una trobada multidisciplinaria i oferirà zones de relaxació, gastronomia, art i música

Serenalla MarketComú La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Del 19 al 22 de juliol el Prat del Colat acollirà la primera edició de la SerenallaMarket, una trobadamultidisciplinarisobre vida saludable i creativitat. Es tracta d'un mercat on, a part de vendre productes fets a mà i de producció reduïda com roba 'vintage', decoració o cosmètica natural s'oferiran activitats i tallers relacionats amb el cos i la ment.

En aquest sentit, hi haurà un espai de gastronomia, amb set 'foodtrucks' que oferiran productes originals i saludables, una zona derelaxaciói cultura per a veure cinema a l'aire lliure i gaudir de sessions musicals, un espai dedicat a l'art on s'exposaran obres d'artistes andorrans i s'hi faran diversos tallers, i una zona anomenada Àgora, on es podran intercanviar experiències i compartir coneixements amb diversos professionals. Així mateix, l'organització oferirà sortides amb bicicletes elèctriques i excursions guiades a peu.

tracking