Els alumnes del Pas de la Casa volen circular amb seguretat

Els representants al Consell d'Infants han demanat un carri bici i el cònsol major, Jordi Torres, ha explicat que es tracta d'una "petició complicada"

El Consell d'infants presenta les seves propostesE.J.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al Pas de la Casa necessiten un carril bici. Així ho han fet saber els joves del comú en el Consell d'Infants a través d'una proposta que hainclòsunvídeofets pels nens simulant una situació d'atropellament a causa de la manca del carril per a ciclistes. El cònsol major, Jordi Torres, ha declarat queéstracta d'una "petició complicada" de dur a terme perquè la zona d'aparcament estàconcessionadai serà necessari negociar amb l'empresa.Tot i això, Torres ha assegurat que s'analitzarà el tema i intentarà fer tot el possible.

Una altra proposta ha estat una major impunitat contra els propietaris de gossos que no recullen els excrements. El comú ha esmentat que es contractarà una empresa per fer analítiques a gossos i a les sevesdeposicionsper tal de tenir un cens capaç d'identificar a qui pertanyen i multar als responsables.

Els representants de les escoles també han destacat l'existència de parcs per a infants però no per a nens més grans, a partir d'uns 10 anys, com és el seu cas. Així mateix, l'escola andorrana ha demanat que es treguin els gripaus que hi ha sota els llits elàstics, una petició que el Comú ja ha dut a terme en assabentar-se d'aquest problema. Les pintades a algunes zones de la parròquia han estat una altra de les propostes, que en principi es resoldrà amb unes càmeres de vigilància per assegurar que els delinqüents no ho tornin a fer.

tracking