El Parc Central acollirà la festa de la joventut dissabte

L'activitat principal de la catorzena edició serà el taller de 'parkour', coorganitzat amb l'Ambaixada de França

Una vintena de nens practiquen "parkour" al Parc CentralComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Parc Central de la capital acollirà la catorzena edició de la festa de la joventut dissabte, amb exhibicions de parkour com a activitat principal, la qual està coorganitzada amb l'Ambaixada de França. Els assistents d'entre 12 i 20 anys gaudiran tallers i exhibicions de parkour, a càrrec del grup parisí 'Blacklist project', a més,d'una batalla de rap, la Glow Party Festa Flaix FM i grafits en directe i una activitat de flag rugbi.La festa es tancarà a l’envelat del parc amb una nova Glow Party Flaix FM, la nit temàtica fluorescent, i amb DJ joves del país i les actuacions de Trinity Company, Verònica Lima i Líquid Dansa.

El cònsol menor i conseller de Joventut, Marc Pons, ha explicat que aquest any s’incrementaran els efectius de vigilància privada que, amb els agents de circulació i policia, "supervisaran el bon desenvolupament de la festa".

De la seva banda, l’ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero,ha ressaltat que amb el suport de les activitats de parkoures vol fomentar la cultura i la llengua franceses al país i ha recordat quedes del 2004 "s'ha convertit en un fenomen mundial a Internet gràcies al fort impacte visual que té". L'ambaixada aportarà 7300 euros per la promoció d'aquesta activitat urbana a la festa de la joventut.

Com l’any passat, a més, la festa serà 0,0 i no es vendrà alcohol ni a menors ni a majors d’edat i no es podrà accedir el recinte del Parc Central amb cap beguda alcohòlica.També, perquè els pares puguin recollir els seus fills un cop finalitzada la

festa, el comú habilitarà un carril de l’avinguda Tarragona a partir de les 23.30 hores.

tracking