Mostra de turisme actiu al Prat del Roure

El comú utilitzarà 15.000 metres quadrats per realitzar activitats, per a degustació d’aliments i per fer promoció interna

Mostra de turisme actiu al Prat del RoureCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de la Mostra de turisme actiu, muntanya i salut (Tamis) es farà íntegrament al Prat del Roure, en un espai de 15.000 metres quadrats, on s’ubicaran totes les activitats destinades al públic infantil i adult, els espais de restauració i els estands de promoció turística i de salut, segons va informar ahir la consellera de Promoció Econòmica, Sandra Tomàs. “Enguany ho hem volgut concentrar aquí perquè hi hagi més transversalitat de cada tipus d’oferta i perquè vam pensar que amb les tres localitzacions de l’any passat es podria perdre una part del públic”, va explicar. La mostra es realitzarà el 2 i el 3 de juny i buscarà de nou donar a conèixer les activitats turístiques al públic intern perquè “no sempre som conscient de tot el que ens pot oferir el país”, va destacar la consellera. En aquest sentit, va apuntar que “amb el pressupost que tenim només ens podem permetre aquest d’esdeveniment, i si apuntéssim més amunt aleshores necessitaríem més col·laboració i finançament”.

Etiquetes:

El Tamis tindrà un cost de 30.000 euros, dels quals Andorra Turisme en posarà 7.000. Tots els comuns estan convidats a participar-hi “però ells han de posar el personal dels estands i el material”, va recordar Tomàs. Sobre la viabilitat d’aquest esdeveniment, la consellera va manifestar que aquesta edició marcarà un abans i un després. “Tot just serà la segona però serà a partir d’ara quan puguem avaluar si és útil per al país o no. Nosaltres esperem que vingui més gent que l’any passat i que creixi la seva satisfacció. Si tot surt com preveu el comú mantindrem el format en les pròximes edicions.”

Els visitants podran gaudir de sis expositors de menjar saludable, que amb un tiquet de dos euros oferiran una mostra dels seus productes. També hi haurà activitats per a tota la família, com ara motos elèctriques per a infants, cúrling, tallers infantils, una granja-escola, passejades a cavall o classes magistrals de ioga, zumba, salsa i càrdio. La Creu Roja, els col·legis de farmacèutics i el de dietistes i els guies de munta­nya completaran l’oferta. A més, hi haurà un concurs d’Instagram amb entrades a Inúu per al guanyador i més premis.

tracking