El Bike Park confia a superar els 55.000 usuaris de l'any passat

Els responsables de les instal·lacions massanenques aposten per augmentar el públic familiar i internacional

El Bike Park confia a superar els 55.000 usuaris de l'any passatCarlos Gallardo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bike Park de la Massana va començar ahir la temporada d’enguany i ho va fer amb l’objectiu de superar els 55.000 visitants que van passar per les instal·lacions de Vallnord durant l’estiu de l’any passat. El responsable del parc per bicicletes de muntanya, Javier Belmonte, va explicar al Diari que amb la millora dels circuits, l’augment de la seguretat i l’aposta per atreure més famílies “arribarem i passarem, sens dubte, les xifres del 2017”. “Aquest dissabte, que és el primer dia que estem oberts, superarem els 300 bikers sense problemes. Si seguim així i a l’agost arribem els 750 bikers els dies més forts, com vam aconseguir l’any passat, no tindrem cap problema per marcar bons números”, va afegir. A més, Belmonte va recordar que ara que ja no hi ha Bike Park a Soldeu la previsió és guanyar els antics usuaris de les instal·lacions canillenques i sumar alhora més clients internacionals.

Etiquetes:

Pel que fa al calendari, el responsable del Bike Park de la Massana va recordar que des d’ahir i fins al proper 15 de juny els circuits de la part baixa del parc, quatre de diferents dificultats, estaran oberts els caps de setmana, així com el telecabina. “A partir del 15 de juny i fins al 14 d’octubre, obrirem totes les nostres instal·lacions: el telecadira del Serra II i el del Cubil, i la resta dels circuits, que seran 24”, va afirmar.

Reportatge

"PEDALAR PEL PARADÍS"

Més de 300 ‘riders’ acudeixen al primer dia d’obertura del parc per a bicicletes de muntanya del país, que aspira a convertir-se en una referència europea.

L’estació de Pal-Arinsal va canviar ahir la neu i els esquiadors pel sol i la velocitat de les bicicletes de muntanya (BTT). Més de 300 riders van acudir a les instal·lacions del Bike Park de la Massana per gaudir “d’uns dels millors circuits d’Europa, potser està entre els cinc de tot el continent, amb pistes de més qualitat”. Pel Martín, de Castelló de la Plana, “és un luxe poder pedalar amb aquestes vistes. Venim tres o quatre vegades a l’any a aquest Bike Park i puc dir, sense cap mena de dubte, que Andorra és un paradís ciclista”. Durant l’hivern, va posar en relleu, “es pot practicar a la carretera i ara tenim l’oportunitat de venir a aquest parc amb la família”.

En aquest mateix sentit, el Javier, de València, va assenyalar que “la veritat és que això és com pedalar pel paradís”. “Estem relativament a prop de casa i poder gaudir d’aquest ambient és un autèntic luxe”, va comentar. Una idea que va remarcar el Jean-Claude Perrot, francès resident al Principat, que va destacar “el plaer” de poder rodar per uns circuits que serviran per a la Copa del Món de BTT d’enguany. “A l’estiu, un dia vaig a la platja i la resta de les vacances les passo aquí, al Bike Park de la Massana”, va afegir, entre les rialles dels seus companys. “Hi ha pistes per a tots els nivells, per als debutants i els més experts, així que aquí podem venir amb els nostres fills petits, pedalar amb ells per les partes més senzilles i després atrevir-nos amb els circuits d’alt nivell”, va afirmar el Marc, que va viatjar des de Barcelona fins a la Massana per estrenar la seva bicicleta. “Aquesta m’ha costat uns 3.000 euros, la veritat és que l’adrenalina fa que pagui la pena”, va dir.

El Bike Park confia a superar els 55.000 usuaris de l'any passat

tracking