Andoflora celebra 25 anys amb olors i colors

La inauguració d'aquesta edició ha fet un homenatge als creadors de la iniciativa i ha tingut el moment més emotiu amb la interpretació de la sardana "Comapedrosa", en presència del compositor, Jaume Casadevall, de 99 anys

Andoflora celebra un quart de segleFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Olors, balls i, sobretot, colors. Així s'ha iniciat el dia a la plaça de les Fontetes, a la Massana, lloc on s'ha dut a terme lainauguracióde la 25a edició de l'Andoflora. La trobada d'enguany celebra un quart de segle amb un total de 24 expositors on, a part dels geranis -protagonistes d'aquesta iniciativa-, també s'hi poden trobar productes de cosmètica, tèxtils i alimentació, entre d'altres.

El cònsol major, David Baró, ha aprofitat per retre homenatge a l'equip que va fer possible la iniciativa, l'any 1994: El president de la UnióProturisme, AntoniGarrallà, el vicepresident, Jordi Font, iels altres personesde l'entitat, AntoniAzurmendi, Trini Casadevall, Maria Rosa Rossell, Meritxell Rivera i Josep Maria Camp, impulsor del projecte de convertir la Massana en la parròquia de les flors., Tots ells han estat presents a la jornada d'avui.

El moment més emotiu ha arribat amb la interpretació de la sardana "Compapedrosa",compostaper Jaume Casadevall, queals seus 99 anysha estat present a l'acte acompanyat pels familiars. La peça ha estat interpretada per les corals les Orenetes i Sant Antoni i ballada per diversos assistents. Posteriorment, quatre alumnes de l'escolaLíquidDansa ha dut a terme una coreografia que ha estat creada per a aquesta edició d'Andoflora.

D'altra banda, durant aquests dies també hi haurà diversos tallers i exhibicions, així com el concurs d'instal·lacions urbanes, amb la participació de cinc floristeries que han muntat les seves creacions en cinc punts de la parròquia.Andofloraes tancarà diumenge, amb una subhasta benèfica que comptarà amb la participació de diversos artistes.

tracking