Escaldes-Engordany

El comú inaugura un pàrquing a l'avinguda de les Escoles

El consistori ha realitzat una inversió de 230.000 euros per adequar el terreny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d’Escaldes-Engordany va inaugurar ahir un aparcament comunal a l’avinguda de les Escoles. L’espai disposa de 41 places i d’aquesta manera el consistori arriba als 3.061 llocs d’aparcament. L’equipament està situat a la part alta de l’avinguda i les obres d’adequació han suposat una inversió de 230.000 euros al comú. Segons el conseller d’Aparcaments i Administració de la parròquia, Esteve Vidal, “es tracta d’un espai privat i el comú ha fet un arrendament de lloguer fins al 2021 que és prorrogable”. El lloguer de l’espai per al pàrquing té un cost d’entre 2,7 i 3 euros per metre quadrat.

Vidal va fer èmfasi en el fet que la zona en qüestió tenia una carència d’espais per aparcar a causa del flux de mobilitat de persones en l’entorn: “Hi ha la gent que hi viu, els comerços de la zona i les escoles, que concentren gent en hores marcades.” El conseller va valorar positivament els espais per aparcar que s’han inaugurat darrerament a la parròquia: “Estem contents pel que fa a l’aparcament de la Creu Blanca, que funciona molt bé perquè la gent que va a aquella zona pot trobar aparcament, ja que fins ara no funcionava.”

Preguntat per si s’està limitant la zona blava, el conseller va reconèixer que hi ha zones blaves on han instal·lat equips amb bar­rera i va declarar que pensen “que això afavoreix la rotació i que la gent quan es desplaça fins a aquesta zona troba places d’aparcament”. Finalment, Vidal va subratllar que “no podem oblidar” que les places d’aparcament públiques “són vitals per a aquells que hi viuen, per als que ens visiten i per als comerços”.

El comú inaugura un pàrquing a l'avinguda de les Escoles

tracking