Cinca celebra la sentència de la Batllia sobre la plataforma de Soldeu

Els Viladomat valoren presentar un recurs contra la decisió del Tribunal de Batlles

Cinca celebra la sentència de la Batllia sobre la plataforma de SoldeuARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances i portaveu de l’executiu, Jordi Cinca, va valorar ahir molt positivament i va qualificar de “bona notícia” la decisió del Tribunal de Batlles de desestimar la demanda presentada per la família Viladomat contra la declaració d’interès nacional, per part de Govern, de la plataforma esquiable a l’estació de Soldeu. Cinca va assegurar que, tot i que encara no va tenir ocasió de “parlar amb Govern” sobre la sentència, “el sol fet que la Batllia refermi el postulat de Govern que va permetre que el comú de Canillo autoritzés l’obra” fa que l’executiu es mantingui “en el seu posicionament”. El ministre va celebrar “que puguem anar avançant” en un projecte que va considerar “d’enriquidor per al país”. “Creiem que és un projecte positiu per l’oferta i pel posicionament, cada temporada més ambiciós, que té Andorra com a destí de neu”, va afirmar Cinca, al temps que va assenyalar que aquest fet es tradueix a poder “disposar de competicions de referència com la Copa d’Europa d’esquí d’enguany o la del Món del 2019”.

Etiquetes:

Segons la representació legal dels Viladomat, els màxims accionistes de Saetde, la societat explotadora de l’estació de Pas de la Casa-Grau Roig, estan valorant la possibilitat de presentar un recurs contra la decisió del Tribunal de Batlles. Una acció que haurien d’emprendre en un màxim de dotze dies hàbils si així ho consideren oportú. Així mateix, segons la seva defensa, hi ha certa “perplexitat” entre els Viladomat pel fet que Govern va rebre divendres passat la notificació de la sentència, mentre que els demandants no van rebre cap notificació oficial fins ahir al matí. Un desencert que, segons la seva representació legal, s’atribueix a un error del servei encarregat de notificar la sentència a les parts.

Pel que fa a l’estat de les obres de la plataforma, que ha d’estar plenament operativa el març de l’any que ve per a la celebració de les finals de la Copa del Món d’esquí, segons ha pogut saber el Diari, actualment s’està treballant en la fase dos, consistent en els prefabricats, l’estructura de la plataforma i el pàrquing. Una fase que ha d’estar finalitzada el novembre d’enguany. En aquest sentit, tot i les complicacions meteorològiques, a hores d’ara s’estan complint els terminis previstos, si bé amb el temps just. Així, només faltaria dur a terme la fase tres, els acabats de l’interior de l’aparcament.

tracking