La Massana premiarà els clients del comerç local

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana va inaugurar ahir la campanya Comprar a la Massana té premi amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar l’activitat comercial de la parròquia i animar als ciutadans a comprar als establiments locals. Així, els clients de les botigues que realitzin compres superiors als 20 euros rebran una butlleta que hauran de dipositar a l’urna situada a l’oficina de turisme.

Etiquetes:

Entre les butlletes recollides es farà un sorteig mensual, els dies 19 de febrer, 19 de març, 16 d’abril, 14 de maig, 11 de juny i 16 de juliol, i el guanyador s’emportarà una bicicleta infantil de Commençal valorada en 125 euros d’una sèrie limitada per Vallnord Pal Arinsal. La iniciativa forma part del Pla de Dinamització Comercial de la Massana i va posar-se en marxa el 2009. Des de llavors, segons van explicar des del comú al Diari, ha estat vinculada a diverses accions promocionals que s’estenen des de la primavera fins Nadal de cada any. En aquesta ocasió, la corporació ha emmarcat la campanya en els Mundials Màsters de la Unió Ciclista Internacional i en la Copa del Món de BTT, que se celebraran del 10 al 18 de juliol a Vallnord Bike Park la Massana.

En aquest sentit, el comú va assenyalar que “la corporació ha vist que un dels grans atractius de la parròquia durant l’estiu és la bicicleta i tot allò relacionat amb la BTT”. Per això, van precisar, “en els darrers anys s’està lligant la campanya amb les dues rodes”. La iniciativa és possible gràcies “a la col·laboració dels comerciants de la parròquia”, van concloure des del comú massanenc.

tracking