La família de la dona ferida denunciarà Naturlandia

La víctima serà traslladada aquest matí en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

La família de la dona ferida denunciarà NaturlandiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de la dona de 54 anys accidentada diumenge en sortir disparada d’una vagoneta del Tobotronc denunciarà Naturlandia. La ferida "està estable i té una evolució correcta i sense complicacions" i serà traslladada a petició de la família aquest matí en helicòpter a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, que és el seu centre de referència, segons han informat des de l'hospital de Meritxell.

Segons van apuntar ahir els parents de la víctima, acusaran el parc per negligència dels treballadors i falta de seguretat en l’atracció. La família assegura que la dona era el primer cop que pujava a l’atracció i no va rebre cap tipus d’instrucció per part dels treballadors que el seu seient disposés d’un cinturó de seguretat i tampoc l’hi van revisar.

A través d’un comunicat, remarquen que la família “està indignada” per la falta de la posada en marxa del servei de protocol d’accidents i destaquen l’actuació d’una infermera que “es posa en contacte amb el 112 i procedeix als primers auxilis”. Posen en relleu que al telèfon d’emergència indicat en el tíquet de compra “no respon ningú”.

El comunicat de la família arriba en resposta a la versió del parc, que va assegurar que es van seguir tots els protocols de seguretat en el moment de la col·locació dels cinturons, però per causes desconegudes la víctima portava el cinturó “descordat en el moment de l’incident”. A més, van afegir que de la seva part no preveuen fer cap investigació interna ni pensen dur a terme cap acció “extraordinària”, de fet ahir el parc ja va funcionar amb normalitat. Tanmateix, van afegir que no faran cap declaració fins que no finalitzi la feina de la policia per esclarir el que va passar. Per la seva banda, fonts policials van destacar que “es continuen investigant” les causes de l’accident. La víctima segueix ingressada en estat greu a la unitat de cures intensives.

tracking