El telecadira del coll de la Botella rep un 8,3% més d'usuaris que l'any passat

Marticella veu encaminada l’aposta per fer de la zona una important entrada al domini

El telecadira del coll de la Botella rep un 8,3% més d'usuaris que l'any passatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El telecadira (TSF) del coll de la Botella ha rebut un 8,3% més d’esquiadors que l’any passat durant el primer mes de funcionament del nou edifici de serveis. Fins al 10 de gener van accedir per aquest punt 16.821 persones, en comparació amb les 15.530 del mateix període de la temporada anterior. El director de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, creu que l’augment mostra la bona acollida que ha tingut el que es considera nou punt d’entrada “de qualitat” a aquest domini esquiable.

Etiquetes:

Estratègia per créixer

“La tendència de creixement indica que l’estratègia que ens havíem marcat és bona”, afirma Josep Marticella. L’expectativa és que l’atractiu del coll de la Botella per als esquiadors vagi en augment, després que l’11 de desembre passat s’hi estrenés un modern espai d’atenció a l’esquiador amb serveis de restauració, garatge, taller i zona de compra de forfets. L’única dada ferma de què disposen els responsables del camp de neu és de moment la dels clients que han entrat a l’estació per aquest telecadira, si bé Josep Marticella afirma que la major afluència s’ha notat en d’altres aspectes, com el major volum de vehicles que hi aparquen, i una activitat “molt important” de clients als restaurants. “El nostre objectiu és la possibilitat de créixer, no només a través de l’aposta per l’edifici de serveis, sinó també amb la millora a l’accés al telefèric”, comenta Josep Marticella. I hi afegeix que, pel que fa als serveis de restauració de l’edifici de serveis, han detectat que “molts esquiadors escullen aquest punt per acabar la seva jornada d’esquí i hi dinen amb familiars que hi arriben en cotxe”.

L’acollida de públic que opta per accedir als tres restaurants és molt bona i l’espai vol consolidar-se com un nou emplaçament per a la contractació d’activitats d’aventura. La zona ha de créixer en serveis l’any que ve, perquè es vol que la temporada 2018-2019 aculli una escola d’esquí i en un futur pròxim, a més a més, s’hi vol fer una guarderia. L’edifici de serveis del coll de la Botella, de 1.600 metres quadrats, va costar fins a 2,3 milions d’euros i és una de les inversions claus del pla estratègic de Pal Arinsal. El repte per als pròxims anys, tal com ja es va dir en la inauguració d’aquest equipament, serà habilitar la connexió esquiable entre els sectors de Pal i Arinsal.

tracking