x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Mortés creu que només Saetde optarà al concurs per Arcalís

Tres empreses més van retirar el plec de bases però no s’han dirigit al comú
El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va explicar que malgrat que quatre empreses van retirar el plec de bases per optar al concurs de Secnoa, creu que finalment només serà Saetde qui hi optarà. “Només tenim, realment, el seu interès manifest. De fet vam allargar el termini de presentació perquè hi havia una documentació molt llarga i exhaustiva a presentar i Saetde necessitava més temps”, va reconèixer el cònsol. Dilluns al migdia es tancarà el termini per presentar les ofertes i Mortés no descarta del tot la possibilitat que els altres tres interessats acabin presentant una oferta, encara que
  • #4 gomarda
    (19/01/18 12:16)

    3 millions es lo que li costara al proxim comprador la resta d'accions que es quedarà saetde menys el 51 %!!! li surt gratis la compra de majoria al viladomat!!!! 

    Respondre
  • #3 dand
    (19/01/18 12:13)

    estaba dins del programa electoral aquesta bestiesa?? si es si doncs a callar , pero si no es aixi , els ordinencs demaneu explicacions 

    Respondre
  • #2 El Cresper
    (19/01/18 08:29)

    Veig que encara ho heu fet millor que Encamp,hipotecar una vall,edificis i ginys per 50 anys per 3 milions.Demaneu al Comú d'Encapm quan cobra de dividens,quina relliscada més forta heu fotut els Ordinencs.Les noves generacions se'n repentiran molt de temps.

    Respondre
  • #1 Arcalis
    (19/01/18 08:23)

    Ara que fa un parell d'anya que Arcalís sembla funcionar amb aqusta direcció,ara ens el malvenem per 50 anys,quina desgràcia més gran ens a tocat pel fet de donar confiança amb aquest Comú,de DA.3 milions d'euros una petita caritat que ja ens l'hem polit,amb la renovació de les escoles,que no calia i tornar a fer obre al CEO per més d'un milió.I que s'oblidin de dividents,pena i rabia fá aquest tracte 76&.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts