Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Reportatge

La millor escudella del món

La celebració de Sant Antoni va congregar centenars de persones a la plaça de Sant Miquel d’Encamp preparades per menjar un plat d’escudella calenta i per licitar per algun dels lots d’embotits o de coques. Grans i petits, nous o experts, tots van gaudir del dia.
A Encamp es fa la millor escudella del món, o almenys això és el que afirmaven ahir tres persones durant els Encants i l’escudella de Sant Antoni. Un d’ells era l’escudellaire major, Àlex Arnó; el segon, el cònsol major, i el tercer, un dels membres de la minoria comunal. L’altre no podia afirmar-ho amb absoluta rotunditat “perquè sento debilitat per la de la Massana”, reia. Mentre els polítics i el cuiner pensaven en les seves coses, centenars de persones feien cua tot esperant el seu plat, el bol o directament els tàpers del suculent plat. “Aquí hi ha menjar per
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477