vacances

El Saló de la infància acostarà el món multimèdia als infants

El Saló de la infància acostarà el món multimèdia als infantsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló de la infància i la joventut d’Andorra celebrarà la 26a edició entre el 27 de desembre i l’1 de gener al complex esportiu i sociocultural d’Encamp, i del 3 al 5 al centre esportiu del Pas de la Casa, amb l’objectiu principal d’atreure el públic familiar i infantil. L’organització s’ha fixat especialment en els nens d’entre dos i sis anys, per això s’ha potenciat la ludoteca. També es faran activitats aquàtiques i hi haurà un espai multimèdia pensat exclusivament per a aquesta franja d’edat.

El cònsol major, Jordi Torres, va comentar que el canvi de format que es va fer fa quatre anys està funcionant, i prova d’això en són les bones xifres d’afluència, i de cara a aquesta edició “si superem els 7.000 visitants, ja podríem estar molt satisfets”.

El Saló de la infància també inclourà activitats per als joves, com ara simuladors d’F1 i d’esquí, un inflable per arribar a saltar fins a 6 metres d’altura o un circuit de patins elèctrics. La tarifa diària, tant al Pas com a Encamp serà de 5 euros, i l’abonament, de 8 i 18 euros respectivament.

tracking