El mercat de Nadal tanca el desè any amb èxit de públic

Sis-cents nois i noies gaudeixen de la pista de gel de la plaça de les Fontetes

El mercat de Nadal tanca el desè any amb èxit de públicNATÀLIA MONTANÉ / COMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana va tancar ahir amb satisfacció la desena edició del mercat de Nadal. Jael Pozo, consellera de Cultura del comú, va explicar que els dies de més afluència de públic han estat dijous, divendres i dissabte, “amb pics d’afluència de fins a un centenar de nens i nenes als tallers infantils” i una pista de gel per la qual en el còmput de tots els dies “han passat 600 nois i noies”.

Etiquetes:

La novetat d’enguany que ha atret més l’atenció dels visitants, sobretot dels més menuts, ha estat la caseta del Pare Noel. “Els més petits han pogut tenir contacte amb el Pare Noel, escoltar contacontes, fer la carta i ser partícips d’un taller de la fàbrica de joguines”, va valorar Jael Pozo.

Cultura i Àrea gastronòmica

Altres propostes d’èxit han estat la zona gastronòmica i espectacles com el de dansa urbana que va protagonitzar la Trinity Company. “Després de 10 anys, el mercat de Nadal està consolidat, també amb tot el que és la programació cultural i musical”, va valorar la consellera de Cultura.

En total, la cita ha acollit des de l’1 de desembre fins ahir vint-i-un estands. Eva Camprubí, educadora de l’Aula Taller, centre que aquests dies ha venut l’artesania feta pels seus alumnes a la plaça de les Fontetes,va valorar ahir molt positivament l’acollida. “Amb els diners recaptats, els nois i noies de 14 a 16 anys faran sortides i activitats”, va comentar.

Josep González, responsable de la parada de la Borda Secreta, va explicar que havia repartit una gran quantitat de litres de caldo calent. “Hi ha hagut dies més fluixos, però divendres va ser fantàstic”, va posar en valor.

tracking