Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

La fira del vi tanca amb 4.500 visitants i una valoració de 9,2 per part dels assistents

Per a l'any que ve es vol fer més promoció i es faran presentacions a Barcelona i en alguna ciutat del sud de França
La roda de premsa d'aquest dilluns a Sant Julià de Lòria.

La fira del vi tanca amb 4.500 visitants i una valoració de 9,2 per part dels assistents

La roda de premsa d'aquest dilluns a Sant Julià de Lòria.

ANA
Actualitzada 20/11/2017 a les 18:12
Un total de 4.500 visitants han passat per la cinquena edició de la Trobada de microproductors de vi que s'ha dut a terme a Sant Julià de Lòria. Els assistents l'han valorat amb un 9,2 sobre 10, segons es despren del resultat de 350 enquestes, i el 40% dels visitants han comprat ampolles de vi. La franja d'edat dels visitants ha anat dels 40 als 60 anys. El conseller d'Obres, Urbanisme i Esdeveniments del comú de Sant Julià de Lòria, Joan Vidal, ha qualificat, en roda de premsa, el certamen d'"èxit" i ha afegit que "ha estat la millor de les edicions que s'han fet".

Vidal també ha anunciat que des d'aquest dimarts es començarà a treballar en l'edició del 2018. Els objectius seran comptar amb la presència de més països i de més expositors. En aquest sentit, els que facin durant aquesta setmana la seva preinscripció gaudiran d'un 20% de descompte. Cal recordar que l'edició d'enguany ha estat la primera en què els expositors han pagat, 300 euros per estand. Segons Vidal, tots els participants ja han dit que hi volen tornar el 2018.

Entre les novetats per a la propera edició, hi ha la de fer presentacions de la trobada a Barcelona i a una ciutat del sud de França. Aquest any se n'han efectuat a Girona i a Saragossa. També es vol comptar amb la presència del delegat de Parker per Europa. Robert Parker està considerat un guru del vi i les seves puntuacions són determinants. La seva revista 'The wine advocate' és la primera publicació especilitzada en vi a nivell mundial. Joan Vidal ha afegit que a la pròxima edició es vol organitzar un concurs amb medalles.
D'altra banda, el comú de Sant Julià de Lòria compta des de fa deu dies amb un coordinador per a les fires. La propera es farà el cap de setmana del 2 i 3 de desembre. Mentrestant, les veles del Prat Nou de la parròquia laurediana acolliran el divendres 24 i el dissabte 25 el Canòlich Music Festival.
  • #3 karlitos
    (21/11/17 14:57)

    Tot una farsa, el poble no fa cas de fa temps lo que diu el comù i su Govern....Estan convençuts que el poble de Sant Julià es ignorant...!
    AL 2019 ningu d´aquest Govern tera veu activa.Mes be serán reconuguts con governants nefasts i hipócritas......

    Respondre
  • #2 Canòlich
    (21/11/17 07:55)

    El darrer paràgraf esmenta el Canòlich Music Festival. Sense voler fer anticlericalisme, crec que el bisbat hauria de pagar la part proporcional per l'ús de la carpa, sense descuidar-se de fer-ho saber als lauredians.

    Respondre
  • #1 Nil
    (21/11/17 07:47)

    Ara caldria intentar una reconciliació entre els microproductors de vi lauredians i la ciutadania de la parròquia. Si és bonament possible. El dia en què el conseller Visa va tirar de la manta i va denunciar que les 4 primeres fires (festes particulars segons alguns) havien estat pagades en la seva integritat pel comú, aquest dia alguna cosa es va trencar. Ara molts pensem que els microproductors el que voldrien és viure del tema a base de subvencions. I el seu referent és el tabac.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts