Caldea estrenarà la piscina transparent l'hivern vinent

Pedregal apunta que el nou espai millorarà l’experiència dels visitants

Caldea estrenarà la piscina transparent l'hivern vinentCALDEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea estrenarà la piscina transparent sobre el riu Valira la temporada d’hivern 2018-2019, d’aquí a un any i amb un retard de pocs mesos respecte a la intenció inicial. Ho va explicar ahir Miguel Pedregal, director general del termolúdic. La futura llacuna panoràmica, que es projecta com la inversió estrella de Caldea per l’any vinent, ha rebut ja l’aprovació definitiva del consell d’administració, tràmit indispensable que dona definitivament llum verd al projecte.

Etiquetes:

Caldea està acabant ara “d’encaixar” les diferents inversions del pressupost del 2018, i un cop resolta aquesta previsió, s’enllestirà també el disseny del projecte de la piscina transparent i es procedirà a la contractació per a les obres de construcció. Segons el plantejament inicial, les obres havien d’iniciar-se a principi d’any i inaugurar-se a l’estiu. Miguel Pedregal diu, però, que no hi ha data d’inici d’obres i que “es projecta la inversió per estar llesta l’hivern que ve”.

La piscina, que sobresortirà de la terrassa exterior i tindrà una secció transparent, tindrà un cost aproximat d’1 milió d’euros. Amb una capacitat d’unes 50 persones, anirà situada a l’espai que ara ocupa un jacuzzi i s’equiparà amb llums, llits de bombolles i d’altres jocs d’aigua.

Un dels objectius és “millorar” l’experiència i confortabilitat dels visitants, que a partir de l’estrena d’aquest espai tindran dues àrees d’aigua destacades i molt diferents entre si.

El termolúdic també preveu l’any vinent fer “millores de petita escala” a l’espai Inúu, reservat a majors de 16 anys, amb un jacuzzi nou, segons Pedregal.

tracking