Andorra la Vella

El pati de l'escola de Ciutat de Valls obrirà aquest divendres

Els veïns podran aprofitar-lo els caps de setmana i els dies no lectius

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El renovat pati de l’antiga escola espanyola de Ciutat de Valls obrirà les portes al públic a partir de divendres fins a les 22.00. La cònsol major, Conxita Marsol, va explicar que aquest espai serà d’ús públic els caps de setmana, entre les 9.00 i 22.00, i també els divendres a la tarda, des de les 17.00 fins a les 22.00. Entre setmana serà d’ús exclusiu per als infants. “La idea és tenir un nou espai al carrer Ciutat de Valls, una zona que està molt densificada i que té un gran dèficit de zones obertes. A més, volem aconseguir que més ciutadans vulguin portar els nens a l’escola”, va dir Marsol. El projecte, que s’ha fet a través d’un acord amb Govern, costarà 100.000 euros i encara falta per instal·lar “una aranya gegant i una zona de gronxadors, però ja hem col·locat unes porteries i cistelles noves, pintat tot el terra i, també la paret amb un grafiti de l’artista andorrà David Segura”, va explicar la cònsol.

El projecte es completarà amb la construcció d’una plaça a l’entrada de l’escola que es construirà en tres mesos. Serà aleshores quan s’inaugurin els dos espais amb la presència de l’alcalde de Valls, ciutat agermanada amb la capital des de fa 50 anys. Marsol també va comentar que han obert un parc a l’avinguda Santa Coloma i que s’ha fet pensant en la gent d’un barri que tampoc tenia gaires espais.

El ministre d’Educació i Ense-nyament Superior, Eric Jover, va explicar que de cara al pròxim curs, l’antic centre espanyol podria tenir un ús pedagògic. “Per exemple, donar més comoditat als altres centres o posar algun servei associat a les mateixes escoles.”

El pati de l'escola de Ciutat de Valls obrirà aquest divendres

tracking