Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

La policia obliga uns excursionistes a netejar el refugi de Fontverd

Una patrulla va controlar diumenge al migdia al camí d’Engolasters un grup de deu joves que hi havien passat la nit i els va fer tornar
La policia va obligar diumenge passat al matí un grup d’excursionistes que havien passat la nit al refugi de Fontverd a tornar a l’equipament situat a la vall del Madriu per netejar-lo. Els agents van rebre un avís per part dels banders que havien estat prèviament alertats sobre l’estat en què havia quedat el refugi després de l’estada dels joves. Segons van explicar fonts de la policia, es tracta d’un grup de deu excursionistes de “diverses nacionalitats”, cap d’andorrà, amb edats compreses entre els 17 i els 21 anys. Les mateixes fonts van especificar que només un era menor.
La patrulla
  • #4 Àngels Codina
    (19/09/17 21:01)

    Felicitats a banders i policia. Dàcord amb ciutadá, a més sanció econòmica. Però està molt bé començar a posar-se seriosos i, com a mínim , fer-los recollir. Hem d'acabar amb aquest incivisme creixent, tan a ciutat com a la muntanya de jo embruto i ja netejarán els altres .

    Respondre
  • #3 Ciutadà
    (19/09/17 13:18)

    Perfecte per l'actuació duta a terme però crec que se's hauria d'haver sancionat econòmicament. Malauradament aquest fet comença a ser massa habitual. Hi ha molt incívic.

    Respondre
  • #2 Molt bé
    (19/09/17 10:30)

    Molt bé per l'actuacio de tots, Banders i Policia.

    Respondre
  • #1 Muntanes en pau
    (19/09/17 08:42)

    Imagineu-vos el gran percentatge de turisme d'aquest tipus que corre per les nostres muntanyes,aquests refugis son un desastre abandonats ala má de Déu,cal implicar-hi en la seva vigilància,Banders,Policia Bombers,i el qui sigui,els altres refugis guardats,son una ruina per Comuns i Govern."Turisme de qualitat"Deixeu les muntanyes en pau

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts