Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

Un berenar gegant

L’Aldosa celebra l’últim dia de festa major amb l’elaboració d’una de les ensaïmades més grans dels Pirineus. Unes 250 persones van poder tastar el nou repte de 80 quilos i 2,60 metres que va preparar per a l’ocasió el pastisser Francesc Xavier Vilarrubla.
L’expectació per veure una de les ensaïmades més grans dels Pirineus a l’Aldosa era màxima. Pels volts de les sis de la tarda els ciutadans que havien gaudit de la festa major de la localitat esperaven la posada en escena d’aquesta nova creació del pastisser Francesc Xavier Vilarrubla. 80 quilos i 2,60 metres d’aquestes postres típiques de les Illes Balears que ahir es van cruspir unes 250 persones. Enguany, l’ensaïmada pesava 30 quilos més que l’any anterior.
Vilarrubla i la seva dona van començar a realitzar-la a mig matí amb paciència i audàcia. Van acabar una jornada maratoniana que havia començat
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477