Dimiteix la directora de Cultura per no poder dedicar al càrrec el temps que es mereix

Dimiteix la directora de Cultura per no poder dedicar al càrrec el temps que es mereix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directora de Cultura del comú d’Andorra la Vella, Patty Bafino, va presentar ahir la dimissió en no poder compatibilitzar el seu càrrec amb la vida familiar. “La vaig presentar per motius purament personals. Necessito més temps per dedicar-lo a la meva família i amb aquesta feina se’m feia molt complicat”, va explicar. Al càrrec de directora de Cultura hi va arribar fa cinc anys però en aquest darrer “la feina s’ha multiplicat. És un departament cabdal per a la corporació i crec que necessita d’una atenció que jo ara mateix no li puc oferir”, va comentar, per després seguir insistint que el càrrec té moltes obligacions. “Cada vegada cal anar a més actes i soc la primera que entén que el poble es mereix una direcció que hi assisteixi a tots”, va reflexionar Bafino.

Etiquetes:

Malgrat que la dimissió ja està sobre la taula, aquesta no serà efectiva fins que es publiqui al BOPA de la setmana que ve, per tant, com ella reconeixia, “fins aleshores seguiré treballant amb la màxima implicació perquè tenim un esdeveniment molt gran i important per a la parròquia com és la festa major”.

El seu futur seguirà vinculat al comú, ja que ella és funcionària i “tornaré a la meva plaça de tècnica de Joventut. Allà espero trobar un ambient més tranquil i estic segura que serà així”, va dir. Finalment, sobre el seu successor, Bafino, no creia que es cobrís la plaça, almenys en un futur immediat, tot i que també reconeixia que no sabia la intenció del conseller de Cultura, Marc Pons.

tracking