El Cirque ven tots els tiquets de set sessions

Totes les entrades gratuïtes per a l’espectacle inaugural de l’1 de juliol i per als dissabtes 8 i 22 també estan adjudicades

El Cirque ven tots els tiquets de set sessionsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou espectacle del Cirque du Soleil, Scalada Stelar, ja ha exhaurit les entrades de pagament de set de les 22 funcions programades per al mes vinent. Quant a les gratuïtes ja no es poden trobar tiquets per a tres de les sessions. Així, totes les entrades que no estan vinculades a paquets de pernoctació o d’oci de les sessions dels dissabtes 1 (el dia de l’estrena) i 8 de juliol estan exhaurides i ja no en queden de pagament –tenen un cost de 18 euros si es compren de manera anticipada i de 20 si es fa en taquilla el dia de l’espectacle– per als dies 15, 21, 28, 29 i 30 de juliol. Respecte a les entrades gratuïtes, també estan esgotates les de dissabte 22. Enguany, com va passar l’estiu passat, l’aforament és de 5.000 espectadors per espectacle, amb 2.600 entrades de peu gratuïtes i 2.400 amb seient i de pagament. És a dir, dels 110.000 tiquets que hi ha per als 22 espectacles, 52.800 són de pagament.

Etiquetes:

De la totalitat d’entrades de pagament, un 60% s’han reservat per a l’hoteleria, els centres d’oci i les agències de viatges. En el cas dels establiments de pernoctació, la presidenta d’Autèntics Hotels, Cristina Canut, va assenyalar en declaracions al Diari que a diferència d’altres estius “enguany estem venent els paquets amb les entrades amb força antelació i no només els dels caps de setmana”. Canut va indicar que els hotels estan “ajustant” la demanda d’entrades i que no passarà com altres anys, que “les vam haver de vendre a clients que no eren de l’hotel o fins i tot regalar”.

La presidenta d’Autèntics Hotels va admetre que el Cirque du Soleil “és un bon producte que ningú vol perdre” i que “ha ajudat” a fer arribar turistes a Andor­ra durant el juliol. Malgrat això, va assegurar que “no entenem que, amb el gran esforç econòmic que fa el Govern, les entrades siguin gratuïtes”. Es va preguntar “quin tipus de gent fas venir” i es va respondre que “la que no es pot pagar una entrada de 60 euros a Barcelona”. Va finalitzar assegurant que “si cobres i fas un espectacle de dues hores podràs portar gent que es pugui pagar una habitació de 100 euros i potser et compra roba i joies i no un cartró de tabac”.

Des de la Unió Hotelera, el president, Manel Ara, també va destacar el paper del Cirque du Soleil a l’hora de millorar l’arribada de turistes durant el juliol. “Scalada ha estat per a nosaltres un producte molt bo i esperem que duri molt de temps”, va assenyalar amb referència que Andorra Turisme ja va anunciar que l’espectacle d’enguany serà el darrer que es farà amb el format que es va iniciar fa quatre estius.

tracking