La 13a Festa de la Joventut dobla la seguretat per erradicar-hi el 'botellón'

El programa fa èmfasi en el públic adolescent i es farà al Parc Central el 2 i 3 de juny

La 13a Festa de la Joventut dobla la seguretat per erradicar-hi el 'botellón'TONY LARA / COMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 13a edició de la Festa de la Joventut d’Andorra la Vella, que es farà el 2 i 3 de juny, doblarà els efectius de seguretat per intensificar la política de tolerància zero al botellón. Marc Pons, cònsol menor d’Andorra la Vella, va sostenir ahir, en la presentació d’un programa que té un ampli ventall d’activitats musicals i esportives, que l’objectiu és reforçar-se com una festa sense venda d’alcohol i amb zero permissivitat en aquest sentit. L’organització preveu unes 3.000 persones de públic i el pressupost es manté prop dels 14.000 euros.

Etiquetes:

La celebració tindrà lloc per tercer any consecutiu al Parc Central, consolidant així l’espai com l’escenari d’aquesta aposta lúdica per a joves de 12 a 30 anys, però que fa especial èmfasi en els preadolescents i adolescents. “No volem fer la competència al sector privat. Les discoteques són per a un altre públic i l’alcohol, per a una altra edat”, va dir Pons.

La directora de Cultura i Joventut de la capital, Patty Bafino, va dir que l’objectiu de reforçar la seguretat, amb un sol accés al recinte, i evitar la presència d’alcohol és “transmetre un missatge tranquil·litzador als pares”. Els concerts acabaran a la una de la matinada i hi haurà un carril a l’avinguda Tarragona habilitat per a pares que vagin a recollir els fills.

D’entre les novetats, l’organització recupera les batalles de rap i, amb el suport del Servei de Política Lingüística del Govern, s’ha proposat potenciar-hi el català, premiant-hi els rapers que optin per la llengua oficial.

tracking