Andoflora estrena ball propi en la 24a edició de la mostra

La fira arrenca divendres amb 25 estands i activitats complementàries

Andoflora estrena ball propi en la 24a edició de la mostraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edició número 24 de la fira massanenca Andoflora arrenca divendres al migdia amb vint-i-cinc estands i una vintena d’activitats complementàries. Enguany la tradicional mostra, que s’allargarà fins diumenge, presenta una novetat destacada, el ball d’Andoflora, batejat com Llamp de Flors, que es representarà el mateix diumenge a les 11.45 a Les Fontetes. “Em fa molta il·lusió presentar aquest projecte perquè ha estat una fusió entre la Grossband i l’Esbart de les Valls del Nord”, va explicar la consellera de Cultura i Participació Ciutadana del comú, Jael Pozo. El compositor de la peça, Jordi Barceló, va relatar que està inspirada en l’alegria de la primavera i en l’esperit d’Andoflora. Respecte a la coreografia, la directora de l’Esbart va assegurar que estarà carregada de sorpreses i elements divertits.

Etiquetes:

El flower power és un dels eixos temàtics d’aquesta 24a edició. Se celebrarà, per exemple, el Surf flower power, una activitat per experimentar les sensacions que es tenen a sobre d’una taula de surf. També hi haurà decoració d’ungles amb els elements més característics del flower power.

L’animació es traslladarà també per tot el centre de la Massana: s’ha tornat a convocar el concurs de decoracions urbanes i hi haurà espectacles itinerants que convidaran els vianants a visitar la fira de la planta i la flor. Tanmateix, també s’han programat actuacions com ara l’exhibició dels Castellers d’Andorra i el concert de música llatina del grup Pali. Jael Pozo va remarcar el vessant més participatiu d’Andoflora, que compta amb la col·laboració de diverses entitats culturals i col·lectius.

tracking