Celebració del 50è aniversari d'agermanament amb Rouillac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una delegació d’Encamp acompanyada del cònsol major, Jordi Torres; el conseller menor, Jordi Rich, i el conseller de la minoria liberal Jordi Troguet viatjarà a la localitat de Rouillac, a la regió d’Aquitània, per tal de participar en la celebració del 50è aniversari de l’agermanament amb aquesta població. La celebració tindrà lloc del divendres 2 de juny al dimarts 6, amb un seguit d’actes en què prendrà part el Cor Rock d’Encamp.

Etiquetes:

Segons va informar ahir la coporació, els interessats a participar al viatge, que és obert a tot­hom, han de formalitzar la reserva abans del 20 de maig a l’oficina de turisme d’Encamp.

Els actes, organitzats per l’Associació Pro Agermanament d’En­camp (APAE) i el Comitè de Jumellage i la Mairie de Rouillac, inclouran la visita a un molí de vent que fa farina a Vaux-Rouillac, al Centre d’Interpretació del Galo-Romà, a una fàbrica de cervesa artesanal a Plaizac, al castell de Lignières i a la destil·leria Martell. A més, hi haurà discursos i intercanvi de regals.

tracking