Nits temàtiques amb sopar i concert cada dijous de maig

El Tast Music s’estrena demà amb una vetllada dedicada a la cultura cubana

Nits temàtiques amb sopar i concert cada dijous de maigCLM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els restaurants de la Massana acolliran cada dijous de maig sopars i concerts temàtics amb la voluntat de “posar en valor els restaurants de la parròquia i donar a conèixer el bon nivell dels grups del país”, tal com va explicar ahir en roda de premsa la consellera de Cultura, Jael Pozo. El cicle Tast Music començarà demà amb una nit temàtica dedicada a la cultura cubana. El trio Pali, que fusiona estils musicals, actuarà al restaurant la Borda Secreta, que ha preparat un menú especial amb plats cubans.

Etiquetes:

La voluntat és “unir cultures i que qui vingui tingui una gran experiència gastronòmica i musical tematitzada en un ambient concret”. A la nit cubana la seguiran la nit clàssica al Molí dels Fanals amb el duet A Dos Violins l’11 de maig, la Nit Flower Power al Versió Original amb Melody Nelson el 18 de maig i la Nit de la Gauche Divine al Racó dels Amics amb Espinguet i Primmirat.

La programació musical va ser a càrrec de Juli Barrero, el qual va explicar que el cicle de miniconcerts estarà dedicat al cantautor i gastrònom desaparegut recentment Pere Tàpias perquè “simbolitza millor que ningú el binomi música-gastonomia”. Barrero va destacar que tant els menús com les propostes musicals seran “únics i irrepetibles” perquè han estat creats expressament per a l’ocasió. A més, les persones que assisteixin al sopar caracteritzades amb la temàtica de la sessió rebran una sorpresa.

De la seva banda, Pozo va remarcar que es tracta d’una prova pilot que s’emmarca en el pla de reactivació del comerç i el turisme, que vol potenciar els establiments de la parròquia.

tracking