Petit incendi darrere l'edifici administratiu de Govern

El foc, que l'hauria provocat una espurna durant les tasques de manteniment a uns pilons, a hores d'ara ja està extingit

Petit incendi darrere l'edifici administratiu de Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A les 10.30 hores d'aquest matí s'ha declarat un petit uncendi a l'avinguda Doctor Vilanona, a la zona enjardinada de darrere l'edifici administratiu de Govern. Segons apunten des de circulació, "un operari realitzava tasques de manteniment als fitons que separen la zona enjardinada de la calçada i una espurna hauria provocat l'incendi".

Els primers en arribar han estat els membres del servei de circulació, que han apagat el foc amb un extintor, i amb l'ajuda de l'operari de manteniment, que ha anata buscar cubells d'aigua en un restaurant pròxim.Els bombers han arribat quinze minuts després, quan les flames ja estaven apagades, i han remullat durant cinc minuts la zona per si de cas.Més tard, la policia ha pres declaració a l'operari i ha assegurat que "no ha estat res, només un accident". Poc després de les 11 hores tot tornava a la normalitat i es restablia la circulació de trànsit.

tracking