SDP carrega contra la gestió comunal de DA a la capital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coordinador local d’SDP a la capital, Delfí Roca, va criticar la corporació de DA per la política feta l’últim any. “Estem preocupats. Hem analitzat la gestió comunal i hem vist que només es basa en la reactivació econòmica, però no en les persones”. Roca va subratllar que “tot el que han fet és centrar-se en el visitant”, i des del seu punt de vista s’ha de treballar per harmonitzar i cohesionar “allò que ja existeix”, i no s’ha d’afavorir ni el “nepotisme” ni “l’amiguisme”. Respecte a això últim, va posar com a exemple l’adjudicació de les obres de l’avinguda Tar­ragona. També va recordar el cas dels col·leccionistes, i va lamentar que, “com tantes altres iniciatives”, marxi cap a Escaldes.

Etiquetes:

Per tractar la situació, el coordinador local d’SDP va anunciar que en deu dies la formació iniciaria una ronda de contactes amb diferents entitats de la par­ròquia per tal de “copsar la sensació i la preocupació de la gent d’ara fa un any i la d’ara”, i va puntualitzar que “volem saber si ara viuen millor o no”.

D’altra banda, el coordinador local també va carregar contra les pujades de preus que han protagonitzat molts serveis públics de la parròquia, com els dels aparcaments, les escoles bressol i l’aigua, i va reprovar la privatització del Centre de Con­gressos. “És un atracament. Els pàrquings s’han apujat un 60%, i això va en detriment de la gent. Els preus dels serveis pugen, però els salaris de la gent no.” De la mateixa manera, Roca va opinar que si el comú vol potenciar la sostenibilitat ha d’elaborar un pla de comptadors individuals. “Ara no sabem quant gasta cadascú, i tot plegat és molt esotèric.”

A més, el polític va dir que vol que el comú es posicioni públicament sobre si estan a favor o en contra que els residus de l’estranger vinguin a cremar-se al país. Roca també va criticar la manca d’activitat de l’oposició comunal. Segons el seu parer, la minoria no està sent tan activa com li tocaria per la seva posició.

tracking