Expedient a l'adjudicatària dels Pouets per irregularitats

El Govern denuncia la contractació de dues empreses sense autorització

Expedient a l'adjudicatària dels Pouets per irregularitatsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Butlletí Oficial del Principat va publicar ahir un edicte del ministeri de Turisme i Comerç per informar la societat Dionis SLU, l’empresa concessionària de l’aparcament dels Pouets, de la incoació d’un expedient sancionador després d’haver contractat dues empreses espanyoles per fer treballs al pàrquing sense gaudir de les perceptives autoritzacions del Govern. En aquest sentit, s’informa que se li obre un expedient per tal d’esclarir el fets i determinar si s’ha comès alguna infracció, fet que si es confirmés comportaria una sanció.

Etiquetes:

Fonts de la concessionària van indicar que és una notificació que ja esperaven, ja que la problemàtica es va detectar arran de prescindir dels serveis de José Manuel Ramírez, propietari d’Smart System i gestor de les obres. Les fonts consultades van explicar que a alguns dels treballadors de les obres se’ls van caducar els permisos de residència i treball, una tasca que depenia de Ramírez. Així que quan es va prescindir d’ell no tenien constància de la situació. No obstant això, les fonts van exposar que es va pagar la multa corresponent i que es va procedir a renovar els permisos dels treballadors afectats, deixant resolta la situació.

Cal recordar que aquesta no ha estat l’única problemàtica laboral que ha afectat la concessionària, ja que l’estiu passat alguns operaris van denunciar que els treballs a l’aparcament estaven aturats perquè feia mesos que no cobraven. Tot plegat va comportar que es donés a conèixer que Dionis SLU havia presentat una querella contra Ramírez per apropiació indeguda, reclamant-li part dels diners entregats per les obres.

tracking