Subministrament

Una avaria deixa sense llum una part d'Escaldes durant prop de dues hores

El tall del subministrament ha afectat les zones properes a l'església de Sant Pere Màrtir

Imatge d'arxiu de FEDAANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avaria en el subministrament elèctric ha deixat una part d'Escaldes-Engordany sense llum aquest matí a primera hora. Des de les 6.45 fins les 8.25 les zones properes a l'església de Sant Pere Màrtir han quedat afectades. L'avinguda del Pessebre, l'avinguda de les Escoles o la zona alta de l'avinguda Carlemany són algunes de les vies que han patit el tall.Segons han informat des de FEDA, el motiu de l'avaria ha estat una incidència en un en un connexió del cable de mitja tensió que alimenta la zona.

La durada del tall elèctric ha estat entre un mínim de 50 minuts i un màxim de 1:40h, en funció de la zona afectada. En menys d’una hora s’ha pogut restablir el subministrament elèctric a més d’un 50% dels abonats afectats. La resta dels clients han vist restablert el servei progressivament en els 40 minuts següents.

En una comunicat, la parapública ha lamentat les molèsties ocasionades als clients afectats. També indica queel servei tècnic "ha destinat tots els mitjans per poder restablir la normalitat amb la màxima rapidesa possible".

tracking