Els veïns del Tiffany's no tenen encara data de tornada

Les condicions meteorològiques estan retardant l’acabament de la teulada

Els veÏns del Tiffany's no tenen encara data de tornada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu mesos després de l’incendi a l’edifici Tifanny’s de la Massana, els veïns encara desconeixen quan podran tornar als seus habitatges. Segons va explicar al Diari el president de la comunitat de propietaris de l’immoble, Pancho Lizama, la calendarització dels treballs podria canviar i la teulada, que és on es treballa actualment, podria no estar acabada al maig com estava previst inicialment. “La feina depèn també de la meteorologia i aquesta setmana passada les nevades han obligat a treballar molt més lent del normal”, va explicar Lizama, que va indicar que actualment s’està en el procés d’acabar l’encofrat de la teulada de l’edifici per poder injectar després el formigó.

Etiquetes:

Un cop s’acabi de reparar la teulada –aquesta va ser la part de l’edifici que més malparada va sortir de l’incendi– es realitzaran els treballs a l’interior de l’immoble. És a dir, s’habilitaran les zones comunes i es reformaran les instal·lacions elèctriques i els conductes de calefacció i d’aigua. També s’aprofitaran les obres per renovar les façanes exterior i interiors. Fins que no s’acabin aquestes feines els veïns no podran tornar als seus habitatges. “Quan tornarem?” –es va preguntar Lizama–, “no podrem tornar fins que la cèdula d’habitabilitat del Govern sigui positiva”.

L’incendi a l’edifici Tifanny’s de la Massana es va produir la nit del 29 de març de l’any passat i va afectar els pisos superiors i la teulada de l’immoble. Cap dels 155 veïns que estaven a l’interior quan va començar a cremar va resultar ferit, i des que va ser desallotjat la mateixa nit, cap d’ells, ni propietaris i ni llogaters, ha pogut tornar al seu domicili.

Els veÏns del Tiffany's no tenen encara data de tornada

tracking