Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

El 'tupper' triomfa

Les baixes temperatures han condicionat la celebració de les escudellades arreu del país. Menys afluència de gent i qui hi anava optava, majoritàriament, per menjar-se-la a casa.
Fos amb una carmanyola, una cassola o amb un plat d’una edició anterior, enguany l’escudella viatjava de les fogaines a casa. A Andorra la Vella o a Escaldes-Engordany l’escena es repetia. “De gent n’hi ha i en fer fred la gent se la menja més bé. El que passa és que normalment la gent se la menja aquí i aquest any se l’emporta més cap a casa”, va indicar Josep Anton Marquilló, president de la Confraria d’Escudellaires de la capital.
I és que en plena onada de fred a tot arreu es detectava que l’assistència a la celebració potser era una
  • #1 Temps al temps
    (18/01/17 14:32)

    Si seguim per aquest camí, el futur d'Andorra seran les targetes de racionament de menjar (Conjunt de cupons o vals, assignats a cada persona, que regulen o controlen la distribució d'articles de primera necessitat, en temps d'escassetat o en circumstàncies especials) . Temps al temps.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477