Reportatge

Un furt molt pacífic

Una parella va denunciar dissabte un robatori del qual no hi ha cap rastre més que els suposats objectes de valor sostrets.

Un furt molt pacíficXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poden entrar a robar a casa teva sense que ni te n’adonis? Poden arribar a prendre’t objectes de valor quan no ets a casa i ni notar que uns forasters han ocupat la teva habitació? Sembla que això és el que va passar a una parella que viu en un xalet de la Massana. La parella va arribar fa uns dies a casa seva després d’uns dies de vacances i van veure que havien desaparegut diners i joies. Per això van acudir a la policia dissabte i van denunciar els fets que haurien tingut lloc durant les vacances de Nadal.

Els agents es van desplaçar fins a l’habitatge, ubicat a la urbanització de luxe La Massana Park, i van comprovar que no hi havia pistes que ningú hagués comès cap robatori més enllà del testimoni de la parella, que deia que els havien robat uns dos mil euros i joies d’alt valor. Cap rastre de l’activitat dels presumptes lladres, que es desconeix com van irrompre a l’estança. Per això ahir fonts de la policia van assegurar que “no queda clar si va ser un furt”, perquè “no hem detectat que s’hagi produït cap entrada al domicili”.

A més, els propietaris de l’immoble es van presentar a comissaria després d’haver-se absentat del país durant uns dies i “no van determinar” les circumstàncies del suposat robatori ni van aclarir com s’hauria produït. Per tot plegat, la policia va obrir dissabte una investigació per intentar esclarir els fets, ja que “aparentment” haurien entrat sense cap acte de força.

tracking