La fira Clàssics al carrer va permetre provar trenta cotxes

L’Associació Andorrana de Vehicles Antics celebra el trentè aniversari

La fira Clàssics al carrer va permetre provar trenta cotxesAna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaça dels Arínsols d’Encamp va ser l’escenari ahir d’una nova mostra de cotxes antics. Una trentena de cotxes clàssics estaven exposats a la plaça del comú a disposició de tots aquells ciutadans interessats a viure la sensació de conduir un cotxe d’aquest tipus. Les persones interessades podien provar aquells cotxes clàssics que volguessin de primera mà des de les deu del matí fins a la una del migdia.

Aquesta iniciativa va sorgir a partir de la declaració de Patrimoni de la Unesco dels cotxes clàssics i de les recomanacions de la Federació Internacional d’Automobilisme. A més a més, aquesta tercera edició de Clàssics al carrer s’emmarca en la celebració del trentè aniversari de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics, que actualment està integrada per quatre seccions: antics i clàssics, clàssics esportius, motors i altres vehicles.

Aquestes activitats tenien com a objectiu principal que aquest patrimoni fos reconegut per la població. En aquest sentit, el president de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics va explicar que les edicions anteriors que s’havien celebrat a Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany, i la d’ahir a Encamp, tenien com a objectiu principal recuperar les sensacions de conduir un vehicle antic.

A més a més, a la tarda tots aquells amants de l’automòbil també es podien dirigir al mateix lloc per poder gaudir de la gimcana d’habilitat Sortida per les set parròquies-Memorial Toni Riba. Aquest concurs se centrava en dues àrees diferents: una de vehicles clàssics i una altra de temàtica cultural.

tracking