El comú habilita un pont alternatiu al del Madriu fins que s'acabi el nou

Calvet diu que la passera que es construeix és més ampla que l’actual i amb dos carrils

El comú habilita un pont alternatiu al del Madriu fins que s'acabi el nouXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Escaldes-Engordany ha habilitat un pont alternatiu al del Madriu, mentre s’acaben les obres per posar a punt aquesta passarel·la. El cònsol menor, Marc Calvet, va explicar ahir que les obres per crear el nou pont del Madriu tenen un cost d’uns 400.000 euros i duraran prop de cinc mesos. Així doncs, s’espera que el pont estigui enllestit amb vista a l’estiu que ve. Aquesta via alternativa, va manifestar Calvet, ha de servir per connectar les zones de la Plana i la Comella, mentre durin les obres.

Etiquetes:

El cònsol va ressaltar que el següent pas és que “es canviaran tots els serveis que passen pel pont vell, com ara la canalització, serveis d’aigua potable i d’Andor­ra Telecom”. Un cop ho hagi fet, va detallar, es procedirà a ender­rocar la passera del Madriu, una infraestructura que es va construir pels volts dels anys seixanta o setanta, va assenyalar Calvet. “Està malmès pel desgast, les bigues han suportat totes les construccions i feia falta canviar-ho”, va puntualitzar el cònsol, que hi va afegir que és una infraestructura que suporta molt de trànsit.

Calvet va recordar que la passera que va començar a funcionar ahir és una via alternativa, mentre no es construeixi la definitiva. En aquest context, va relatar que quan s’hagi enllestit el pont del Madriu la via alternativa es “desfarà i es deixarà el riu com estava”.

Així mateix, el cònsol menor va assegurar que el nou pont que es construirà serà més ample que l’actual. “Tindrà dos carrils incorporats més les voravies i serà molt més ample que el petit pontet”, va emfasitzar.

tracking