El carrer Ciutat de Valls disposarà de dos nous espais per als ciutadans

El carrer Ciutat de Valls disposarà de dos nous espais per als ciutadansCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El carrer Ciutat de Valls tindrà el pròxim any dos espais per al lleure gràcies a un acord amb el comú d’Andorra la Vella i el Govern. Es tracta de l’adequació d’un lloc adjacent a les escoles on es farà una petita zona verda, a més d’ampliar la vorera. També s’utilitzarà un dels patis de les escoles per part de la ciutadania en horari extraescolar.

Així, segons va explicar la cònsol major, Conxita Marsol, i el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover, en un espai que en aquests moments es troba buit al costat de les escoles s’habilitarà un voladís i s’ampliarà la vorera, a més a més de fer-hi una zona verda on es col·locaran uns bancs. Es tracta, segons Marsol, “de fer una mena de plaça” que servirà per donar servei als ciutadans i també per embellir aquesta zona.

De manera paral·lela, el comú signarà un conveni amb el Govern perquè un dels patis del centre educatiu es pugui fer servir fora de l’horari escolar. La corporació adequarà aquest espai amb infraestructures que encara s’han de definir en funció dels usos que se li vulguin donar, va remarcar Jover. Pel que fa a la plaça, la cònsol va manifestar que les obres està previst que comencin al febrer o al març.

tracking