Desallotjat el comú d'Andorra la Vella per un avís de fum

Els Bombers han avaluat la presència de fum a la quarta planta sense poder determinar-ne l'origen, però concloent que no hi havia cap perill

Desallotjat el Comú d'Andorra la Vella per un avís de fumS.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Passats uns minuts de la una d'avui al migdia, s'ha activat el sistema de detecció de fums del comú d'Andorra la Vella. En aquest moment, s'ha procedit al desallotjament de tot el personal administratiu i el públic que es trobava a l'edifici. Diferents dotacions de bombers s'han desplaçat ràpidament a l'indret, mentre agents de la Policia han procedit a assegurar l'entrada del comú. L'avís dels detectors procedia del quart pis i una vegada desallotjat l'edifici, els bombers han accedit per a esbrinar l'origen del fum. Fonts de Bombers han confirmat la presència de fum a la quarta planta, però sense poder determinar el seu origen exacte. Segons les mateixes fonts, la hipòtesi més probable seria que fruit d'alguna activitat exterior el fum hagués entrat per l'edifici fent activar els sensors de fum.

Una vegada mesurat el fum i l'absència de contaminants, a falta de pocs minuts per a les dues de la tarda, s'ha donat permís al personal del comú per a reincorporar-se al seu lloc de treball. L'incident coincideix amb un altre viscut també al comú el mes d'abril passat quan a la planta baixa es va cremar un cable d'un llum de bou. Arran d'aquell incident, el comú va canviar els llums a tipus LED, de llum freda.

Desallotjat el comú d'Andorra la Vella per un avís de fum

tracking