Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Les obres d'embelliment de l'avinguda Tarragona començaran dilluns

Simulació de com serà l'avinguda Tarragona.

El comú canviarà la reforma de l'avinguda Tarragona

Simulació de com serà l'avinguda Tarragona.

COMÚ ANDORRA LA VELLA
Actualitzada 04/11/2016 a les 16:42
El proper dilluns, dia 7, començaran les obres d'embelliment a l'avinguda Tarragona. Es tracta d'un tram de 300 metres comprès entre la rotonda Josep Escalé i el carrer de la Vinya. Els treballs duraran un mes, ha informat el comú d'Andorra la Vella, i no es preveuen talls de circulació. Únicament restriccions puntuals mentre durin els treballs. El cost de l'obra és de 80.000 euros.

La remodelació preveu embellir l'avinguda i adequar-hi un carril bici. Per tot plegat, segons ha informat el comú, es treballa amb l'objectiu de finalitzar els treballs abans del Pont de la Puríssima. Així s'evita treballar durant èpoques de gran afluència. En qualsevol cas, la corporació ha assegurat que no es preveuen talls de trànsit, únicament restriccions puntuals per l'entrada i sortida de camions i alguns treballs concrets. Es continuaran mantenint els dos carrils de pujada i els dos de baixada.

El projecte pretén pacificar la circulació i "dotar d'un caire més urbà aquesta via, harmonitzant-la i donant continuïtat al tram de l'avinguda que baixa des de la rotonda del Km 0", ha explicat el Comú. S'hi col·locarà una mitgera amb una zona enjardinada i arbres. Tot amb l'objectiu de convertir l'avinguda Tarragona en un espai "amable per a la circulació dels vianants".

L'embelliment de l'avinguda Tarragona tindrà continuïtat l'any vinent. Es treballarà des del tram ja arreglat fins a la rotonda de Prada Casadet (zona de l'actual Seu de la Justícia).

El projecte compta amb el vistiplau de les associacions de comerciants, les quals destaquen que contribuirà a una major visibilitat dels aparadors. 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477