Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
la massana

Acaben les obres de la carretera de l'Aldosa

Tasques d'enquitranament a la carretera de l'Aldosa.

Acaben les obres de la carretera de l'Aldosa

Tasques d'enquitranament a la carretera de l'Aldosa.

Comú de la Massana
Actualitzada 28/10/2016 a les 18:21
Les obres d’eixample de la carretera de l’Aldosa, que s’han realitzat en diferents fases des del 2013, es donen ja per tancades. Els treballs han afectat tot el tram urbà del poble, a més de la zona de sortida cap a Anyós. A banda de millorar el pas de vehicles, també s’han renovat les voreres i se n’han construït de noves. Aquesta darrera fase, tal com ha detallat el comú de la Massana, ha tingut un cost de 152.000 euros mentre que la inversió total de l’ampliació de la carretera ha estat d’un mica més de mig milió d’euros.

Els treballs d’avui, que s’allargaran fins a la tarda, consisteixen en l’enquitranament de la via.

La corporació encara la recta final de l’exercici 2016 pel que fa als treballs de manteniment  i millora de les infraestructures i els espais públics. En aquests moments s’estan portant a terme les obres d’arranjament del carrer del Morer, a Escàs, que consisteixen a asfaltar tot el carrer, ja que hi havia zones malmeses. A banda de millorar la circulació i l’accessibilitat també es facilitarà la treta de neu. La inversió ascendeix a 29 mil euros.

Un altre dels apartats en què es treballa és en la renovació i millora de voreres a tota la parròquia amb l'objectiu de facilitar el pas de vianants a la via pública. Els darrers treballs s’han fet a les Costes de Teixidó i en diversos trams de l’Aldosa i Arinsal. Enguany el comú ha destinat 80.000 euros a aquest capítol.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477